Termeni și Condiții de Utilizare

Detinatorul website-ului

Detinatorul website-ului chinamall.ro este Lin Shopping Center SRL, cu sediul social in Constanta, Strada Adamclisi Nr. 7A Etaj 1, telefon 0737 959 591, e-mail info@chinamall.ro, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J13/1551/2014, codul unic de inregistrare RO33439216.

Utilizator

Utilizator – orice persoana, fizica sau juridica, ce acceseaza si utilizeaza site-ul chinamall.ro.

Client

Client – orice persoana, fizica sau juridica, ce a achizitionat produse sau servicii folosind site-ul chinamall.ro, prin oricare dintre mijloacele puse la dispozitie de site in acest scop.

Accesul si folosirea site-ului chinamall.ro

Accesul si folosirea site-ului market.smartcash.store implica acceptarea, de catre utilizator, a termenilor si conditiilor prezentate in cadrul sectiunii “Termeni si conditii” a acestui site web. Lin Shopping Center isi asuma dreptul de a modifica acesti termeni fara notificarea, in prealabil, a utilizatorului. Modificarile vor intra in vigoare in momentul publicarii pe market.smartcash.store.

Prin accesarea si navigarea pe site-ul market.smartcash.store, prin crearea unui cont sau prin plasarea unei comenzi, utilizatorul confirma implicit ca este de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta sectiune.

Prin utilizarea website-ului market.smartcash.store, utilizatorul este implicit de acord cu colectarea, stocarea, analiza si procesarea, de catre Denumire Firma sau partenerii acestuia, a informatiilor privitoare la comportamentul de utilizator, date care vor permite Lin Shopping Center sa optimizeze informatiile, serviciile si produsele prezentate pe site-ul chinamall.ro.

Utilizatorul este singurul responsabil de acuratetea si caracterul complet al informatiilor si detaliilor pe care le ofera pe durata utilizarii site-ului, indiferent de scop.

Toate informatiile

Toate informatiile, texte, imagini sau materiale audio-video, prezente pe market.smartcash.store sunt proprietatea Lin Shopping Center sau a furnizorilor (producatorilor) produselor care pot fi achizitionate prin intermediul site-ului. Reproducerea, stocarea, modificarea sau transferul continutului site-ului market.smartcash.store sunt interzise fara acordul prealabil oferit in scris de Lin Shopping Center. Imaginile produselor de pe market.smartcash.store au titlu de prezentare.

Pentru a putea plasa o comanda pe chinamall.ro

Pentru a putea plasa o comanda pe market.smartcash.store prin adaugarea produselor in cosul de cumparaturi, utilizatorul trebuie sa isi creeze un cont personal.

Contul poate fi creat de orice persoana fizica sau juridica prin completarea unui formular care contine toate datele necesare. Utilizatorul poate sa intre ulterior in cont prin introducerea numelui de acces si a parolei obtinute pe adresa de email folosita pentru a crea contul.

Utilizatorul are obligatia de a mentine confidentialitatea datelor de acces

Utilizatorul are obligatia de a mentine confidentialitatea datelor de acces in contul personal, fiind strict interzisa cedarea dreptului de utilizare a contului personal.

Dupa adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi

Dupa adaugarea produselor dorite in cosul de cumparaturi, utilizatorul va plasa comanda efectuand plata prin una dintre metodele puse la dispozitie.

Confirmarea de Inregistrare a Comenzii primita de catre Utilizator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.

Comanda plasata on-line de catre utilizator va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre Lin Shopping Center si va fi urmata de o Proforma.
Validarea comenzii de catre Lin Shopping Center se va face prin mesaj scris (e-mail) catre utilizator prin trimiterea unei Proforme.
Validarea comenzii de catre Lin Shopping Center se face doar daca:

  1. Datele de utilizator sunt complete si corecte;
  2. Produsele din comanda utilizatorului sunt disponibile in stoc furnizor sau stoc importator;
  3. Nu exista erori in sistem sau o greseala umana care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului zero/Lei, valoare a pretului mai mica cu peste 30% fata de pretul intreg de vanzare).

Acest moment marcheaza incheierea contractului de Vanzare – Cumparare.

Voucherele / discounturile / cupoanele de reducere nu se pot cumula pe comanda.

ATENTIE! In cazul in care nu veti ridica comanda expediata veti fi automat introdus ca si client blacklist si nu veti mai putea plasa noi comenzi pe site-ul ChinaMall.ro 

 

Denumire Firma accepta plata cu cardul direct pe market.smartcash.store, plata in numerar la livrare sau plata prin transfer bancar.

Lin Shopping Center accepta plata cu cardul direct pe Mobilpay netopia sau  plata in numerar la livrare.

In cazul platilor realizate cu cardul sau prin alte mijloace electronice, utilizatorul va fi singurul responsabil de costurile suplimentare care includ, dar nu se limiteaza la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului utilizat sau de procesatorul de plati, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON.

Livrarea produselor se realizeaza doar pe teritoriul Romaniei

Livrarea produselor se realizeaza doar pe teritoriul Romaniei, direct sau prin intermediul unei firme de curierat. Costurile de livrare, corespunzatoare produselor comandate sau distantei sunt afisate in cadrul fiecarei comenzi in parte.

Termenul general de livrare pentru majoritatea produselor este de maximum 48 de ore lucratoare

Termenul general de livrare pentru majoritatea produselor este de maximum 48 de ore lucratoare. Exceptie fac cazurile de lipsa stoc si cazurile platilor prin transfer bancar, cu cardul sau prin alte mijloace electronice, cand livrarea se va face in termenul comunicat de operator. Lin Shopping Center nu va fi raspunzatoare pentru depasirea termenilor de livrare.

Lin Shopping Center nu va fi considerata responsabila pentru livrarea gresita, datorata furnizarii de catre utilizator, de informatii eronate sau incomplete sau datorita unor motive independente de Lin Shopping Center.

Lin Shopping Center nu  poate fi responsabil pentru prejudicii cauzate de intarzieri in livrarea comenzilor din cauza unor factori externi: conditii meteo deosebite, accidente rutiere, greve, calamitati, manifestari de strada sau alte situatii speciale ce ar putea impiedica curierul rapid sa livreze la timp, fapt pentru care Lin Shopping Center nu va plati despagubiri pentru prejudiciile create de nelivrarea la timp a produselor.

Utilizatorul este raspunzator de produsele comandate din momentul livrarii acestora

Utilizatorul este raspunzator de produsele comandate din momentul livrarii acestora (prin livrare se intelege acceptarea coletului livrat de curier si semnarea de primire a acestuia de catre o persoana – reprezentant al utilizatorului – cu varsta de peste 18 ani).

Lin Shopping Center isi asuma dreptul de a nu onora comenzile in cazul in care produsele comandate nu se mai regasesc in oferta furnizorului/producatorului in momentul realizarii comenzii de catre utilizator. In acest caz, utilizatorul va fi instiintat telefonic in maximum 24 de ore lucratoare de la plasarea comenzii. In aceasta situatie, in cazul in care a fost facuta plata pentru produsele comandate, intreaga suma va fi restituita utilizatorului in maximum 7 zile lucratoare.

Returnarea produselor se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestora de catre client (doar persoane fizice)

Condiții de retur
Dacă dorești să returnezi un produs, te rugăm să ții cont de următoarele:

Toate produsele returnate trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.

  • produsele nu au fost folosite,
  • se afla in perfecta stare de functionare,
  • nu prezinta deteriorari sau zgarieturi,
  • se afla in ambalajul original si contin toate accesoriile cu care au fost livrate.

Când primim pachetul, vom inspecta starea produselor înainte de a procesa schimbul mărimii sau rambursarea produselor returnate.

Articolele achiziționate în set trebuie returnate împreună. Returnările unităților individuale separate nu sunt acceptate.

Parfumurile și produsele cosmetice pot fi returnate numai dacă sunt încă sigilate și se află în ambalajul original.

Va fi returnata doar contravaloarea produselor, Nu si Costul Transportului. 

Cheltuielile de transport pentru returnarea produselor vor fi suportate de catre Client.

In cazul returnarii produselor si ati beneficiat de TRANSPORT GRATUIT ,                taxa de livrare de 20 lei va fi suportata de catre dumneavoastra .

ADRESA LA CARE VETI TRIMITE COLETUL:

Catre–SC LIN SHOPPING CENTER SRL

Adresa– Str.Adamclisi , Nr.7A , Constanta , Judet Constanta.

 

Plata sumei de retur se face in termen de maximum 15 zile in contul bancar comunicat de client in acest sens

Plata sumei de retur se face in termen de maximum 15 zile in contul bancar comunicat de client in acest sens.

In cazul in care conditiile enumerate mai sus nu sunt indeplinite, Lin Shopping Center isi rezerva dreptul de a nu prelua produsele sau de a oferta clientului o suma mai mica pentru recumpararea acestora.

In cazul produselor expediate pentru retur printr-o companie de curierat, costul transportului catre Lin Shopping Center este suportat de catre client. In cazul in care produsele nu indeplinesc conditiile necesare pentru returnarea platii, costul de transport inapoi catre client este suportat de asemenea de acesta.

Pentru transfer bancar veti completa IBAN-ul cu numele complet al titularului pe un biletel sau pe verso facturii pe care ati primit-o cu coletul.

Schimb de mărime , Costuri de returnare si schimb

Schimbul de marime se va face astfel : 

Coletul va fi trimis numai prin CURIER (indiferent de firma de curierat),

Taxa de transport pentru schimb este suportata de catre Client.

Le verificam si va trimitem produsele la schimb cu transport (GRATUIT) suportat de catre Lin Shopping Center SRL.

NU ACCEPTAM COLETE TRIMISE PRIN POSTA ROMANA!

COLETELE TRIMISE RETUR CU RAMBURS VOR FI AUTOMAT REFUZATE.

Schimbarea mărimii produsului primit este gratuită o singură dată.